Blog Batumi

Batumi Blog 4

Ik weet al niet meer welke dag we zijn of hoeveel dagen ik hier ben en dat is een heel goed teken! Ik laat alles los! Happy days!Gisterenavond heb ik even vergadering gehad met het team van BRC. Er zijn enkele tellers minder dan voorzien, wat het telwerk wel heel zwaar maakt, ook niet iedereen is even ervaren in het herkennen van al deze roofvogels, dus heb ik mij opgegeven als teller in nood. Na het eten en de videocall met mijn vriendinnetje was het bedtijd.

Nog voor de dag goed en wel begonnen was, kwamen er al 24 ooievaars voorbij het terras van mijn guesthouse gevlogen. Mooi ochtendlicht en de bergen op de achtergrond, wat moet een mens nog meer hebben voor zijn ontbijt geserveerd wordt?  Ik ben echter niet in staat om mijn foto's mooi te bewerken zoals ik zou willen op mijn tablet,  maar dat vergeven jullie mij vast wel.

Vandaag is mijn enige huisgenoot terug naar Nederland vertrokken, het was een toffe gast, maar ik ga er hier alleen even hard van genieten, dat weet ik nu al zeker.

Eens op de telpost werd het al snel duidelijk dat ze volk tekort hadden en dat ik direct in actie mocht treden. Een klikker heb ik gelukkig standaard zelf mee. Al snel kreeg ik een stream roofvogels in het westen toegewezen en mocht ik er de verschillende soorten uithalen. Het klikken kon beginnen! En of er geklikt werd, eigenlijk had ik dit wel gemist. Maar ik heb mijn steentje mooi kunnen bijdragen, ik voelde me echt wel deel van het team.

Aasgier

Moe maar voldaan en onder het geluid van tsjirpende huiskrekels, huilende jakhalzen en blaffende honden ga ik mijn bedje in!

[powr-comments]