Nieuws

Getuigschrift Natuurgids

Proficiat Jan en Tom!

Jan en Tom behalen hun getuigschrift 'Natuurgids'.

Na 90 uren vorming in deze bizarre tijden en na een meer dan geslaagd project waarbij ze samen een cursus 'vogelkijken voor beginners' gaven, behaalden ze hun getuigschrift 'Natuurgids'. Proficiat!

Het traject om natuurgids te worden ontwikkelt bij de deelnemers de competenties om een groep mensen de natuur te laten beleven en ontdekken en die groep te inspireren om bij te dragen aan natuur- en milieubehoud, zorg voor erfgoed en een solidaire en duurzame samenleving.

Intussen start deel twee van de cursus, het vervolmakingstraject. Na het aantonen van de praktijkervaring en gespecialiseerde didactische of inhoudelijke bijscholing, zullen zij hun gidsenbadge van Natuurpunt CVN ontvangen. Streefdoel: februari 2020! 

 

 

 

Over NatureWalks

NatureWalks vzw groepeert een aantal mensen met eenzelfde passie, namelijk de natuur. De ene al wat meer ervaren dan de andere, proberen zij allen hun passie en kennis over te brengen op anderen door middel van opleidingen en uitstappen. Fotografie is een onderdeel van onze passie. De focus ligt voornamelijk op vogels.

Laatste Nieuws

07 november 2023
16 oktober 2023
16 september 2023
07 maart 2023